Şirket

InduTechnik® - your solution, your advance
InduTechnik GmbH, Gladbeck merkezli küresel bir şirkettir. 2003 yılında kuruluşundan bu yana, şirket sürekli olarak gelişmiş ve iş modelini sürekli olarak genişletmiştir. Güvenilirlik, dürüstlük ve açıklık gibi değerler, girişimcilik faaliyetlerimizin temel bileşenleridir ve ekonomik başarımıza önemli katkılar sağlar. InduTechnik GmbH için dengeli ve sürdürülebilir ekonomik, sosyal ve ekolojik eylem, şirket politikasının vazgeçilmez bir unsurudur. Buna çalışanlara, iş ortaklarına ve halka açık ve adil davranılması da dahildir.

Bu nedenle, Alman Kalite Standartları ve Test e.V. Enstitüsü'nden "çok iyi" notuyla verilen kalitemizin ve sertifikanın tanınmasından çok memnunuz.
Certificate


Kalitatif ürünler

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve me cilësi të lartë mbi transportin me shirita. Përmes një menaxhimi qualitativ përmirësimi i cilësisë është një proces i rafineruar në vazhdimsi të cilën ne e përjetojmë çdo ditë.

Numër i madh i produkteve

Ne ofrojmë një varg të gjatë me një spektër të gjerë të produkteve. Nga grryesit karabit gjer te Rulat e rregullta, tek ne ju gjithmonë do të gjeni produktin e duhur. Vargu i produkteve tona do të zhvillohet dhe zgjërohet në mënyrë kontinuale.

Shërbime të shkëlqyera

Qëllimi ynë është suksesi dhe arritjet tuaja. Qëllimi ynë është gjithmonë për të hulumtuar zgjidhje të përshtatshme për ju. Ne e bëjmë këtë së bashku me ju.