Service

Servis oko transportne trake
Od savjetovanja i montaže do održavanja - mi smo vaš pouzdan partner oko transportne trake.
Kvar transportnih traka je uvijek povezan sa gubicima. Naša usluga održavanja osigurava nesmetan tijek rada, što povećava vašu profitabilnost. Naši obučeni stručnjaci provode mjere industrijskog održavanja, sastavljaju rješenja proizvoda i pomažu vam u hitnim slučajevima 24/7. Kupci u cijelom svijetu vjeruju u kvalitetu naših proizvoda i pouzdanost naših usluga.
Service


Konsultacije

Sa zadovoljstvom Vas savjetujemo i razvijamo efikasne koncepte. Na zahtev, konsultacije i analize mogu se vršiti direktno na terenu od strane naših kvalifikovanih konsultanata.

Skupština

Na zahtjev, možemo sastaviti naše proizvode u vaš transportni sustav. Naši zaposlenici su specijalisti koji imaju dugogodišnje iskustvo u tehnologiji rukovanja materijalima. Standard kvaliteta se stalno proširuje kroz kontinuirane interne kurseve obuke.

Održavanje

Nudimo ugovore o održavanju čistoće i sigurnosti sistema transportnih traka. Ne morate da brinete ni o čemu. Mi održavamo vaš sistem u redovnim intervalima i na taj način minimiziramo oštećenja i zastoje u sistemima transportnih traka.