Rreth nesh

InduTechnik® - your solution, your advance
InduTechnik GmbH është një kompani globale me seli në Gladbeck. Që nga themelimi i saj në vitin 2003, kompania ka përmirësuar në vazhdimisi modelin bisnesor duke u zgjëruar në mënyrë të vazhdueshme. Vlera të tilla si besueshmëria, ndershmëria dhe transparenca janë elemente thelbsore të aktiviteteve të kompanis tonë dhe kontribojn në mënyrë permanente në suksesin tonë ekonomik.

Ne jemi të gëzuar me njohjen e cilësisë së produkteve tona duke na i dhënë Çertifikatën me notën "shumë të mirë", nga Instituti Gjerman për standarde të cilësisë dhe Testimit e.V.
Certificate


Produkte cilësore

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve me cilësi të lartë mbi transportin me shirita. Përmes një menaxhimi qualitativ përmirësimi i cilësisë është një proces i rafineruar në vazhdimsi të cilën ne e përjetojmë çdo ditë.

Numër i madh i produkteve

Ne ofrojmë një varg të gjatë me një spektër të gjerë të produkteve. Nga grryesit karabit gjer te Rulat e rregullta, tek ne ju gjithmonë do të gjeni produktin e duhur. Vargu i produkteve tona do të zhvillohet dhe zgjërohet në mënyrë kontinuale.

Shërbime të shkëlqyera

Qëllimi ynë është suksesi dhe arritjet tuaja. Qëllimi ynë është gjithmonë për të hulumtuar zgjidhje të përshtatshme për ju. Ne e bëjmë këtë së bashku me ju.