Request 3D Model

Stacionet e kullimit

Seria E
Drainage Stations
Drainage Stations
Drainage Stations
Drainage Stations

Stacioni ynë i patentuar për heqjen e ujit bën të mundur vazhdimin e prodhimit edhe gjatë reshjeve të mëdha. Uji i shiut largohet nga dy pjesët e skajshme të shiritit, kështu që prodhimi, përveç një kohe të shkurtër për kullimin, nuk duhet të ndalet dhe mund të punoj vazhdimisht. Stacioni i drenazhimit funksionon në mënyrë hidraulike ose elektrikisht në varësi të versionit.

  • parandalon kohën joproduktive si pasojë e reshjeve
  • operacion i lehtë
  • versioni elektrik ose hidraulik
Nr. i artikullit Ghërsia e shiritit Pjesë rezerv / këmbimi Fleta e të dhënave / Modeli 3D  
ES.0300.100 300 mm
Show / Hide
   Kërko produktin
ES.0400.100 400 mm
Show / Hide
   Kërko produktin
ES.0500.100 500 mm
Show / Hide
   Kërko produktin
ES.0650.100 650 mm
Show / Hide
   Kërko produktin
ES.0800.100 800 mm
Show / Hide
   Kërko produktin
ES.1000.100 1000 mm
Show / Hide
     /      Kërko produktin
ES.1200.100 1200 mm
Show / Hide
   Kërko produktin
ES.1400.100 1400 mm
Show / Hide
   Kërko produktin
ES.1600.100 1600 mm
Show / Hide
   Kërko produktin
ES.1800.100 1800 mm
Show / Hide
   Kërko produktin
ES.2000.100 2000 mm
Show / Hide
   Kërko produktin