3D मॉडल का अनुरोध करें

Stacionet e kullimit

Seria E
Drainage Stations
Drainage Stations
Drainage Stations
Drainage Stations

Stacioni ynë i patentuar për heqjen e ujit bën të mundur vazhdimin e prodhimit edhe gjatë reshjeve të mëdha. Uji i shiut largohet nga dy pjesët e skajshme të shiritit, kështu që prodhimi, përveç një kohe të shkurtër për kullimin, nuk duhet të ndalet dhe mund të punoj vazhdimisht. Stacioni i drenazhimit funksionon në mënyrë hidraulike ose elektrikisht në varësi të versionit.

  • parandalon kohën joproduktive si pasojë e reshjeve
  • operacion i lehtë
  • versioni elektrik ose hidraulik
आइटम नंबर बैंड की चौड़ाई स्पेयर पार्ट्स / सामान डेटाशीट / 3 डी मॉडल  
ES.0300.100 300 मिमी
दिखाना / छिपाना
   उत्पाद का अनुरोध करें
ES.0400.100 400 मिमी
दिखाना / छिपाना
   उत्पाद का अनुरोध करें
ES.0500.100 500 मिमी
दिखाना / छिपाना
   उत्पाद का अनुरोध करें
ES.0650.100 650 मिमी
दिखाना / छिपाना
   उत्पाद का अनुरोध करें
ES.0800.100 800 मिमी
दिखाना / छिपाना
   उत्पाद का अनुरोध करें
ES.1000.100 1000 मिमी
दिखाना / छिपाना
     /      उत्पाद का अनुरोध करें
ES.1200.100 1200 मिमी
दिखाना / छिपाना
   उत्पाद का अनुरोध करें
ES.1400.100 1400 मिमी
दिखाना / छिपाना
   उत्पाद का अनुरोध करें
ES.1600.100 1600 मिमी
दिखाना / छिपाना
   उत्पाद का अनुरोध करें
ES.1800.100 1800 मिमी
दिखाना / छिपाना
   उत्पाद का अनुरोध करें
ES.2000.100 2000 मिमी
दिखाना / छिपाना
   उत्पाद का अनुरोध करें