Kompanija

InduTechnik® - your solution, your advance
InduTechnik GmbH je globalna kompanija sa sjedištem u Gladbeck. Od svog osnivanja 2003. godine, poslovni model kompanije kontinuirano poboljšane dosljedno. Vrijednosti kao što su pouzdanost, integritet i otvorenost su centralni elementi naše korporativne aktivnosti i značajno doprinose naš ekonomski uspjeh. Za InduTechnik GmbH uravnotežen i održiv ekonomski, socijalne i ekološke akcije je neophodan element politike kompanije. To uključuje otvorene i fer odnosima sa zaposlenima, poslovnim partnerima i javnosti.

Veoma smo zadovoljni o priznavanju naše kvalitete i na taj način dodjeljuje certifikat sa ocjenom "vrlo dobar" od strane Njemačkog instituta za Qualitätsstandards- i reviziju e.V.
Certificate


Kvalitetne proizvode

Nudimo široku paletu visoko kvalitetnih proizvoda oko pokretne trake. Naša poboljšanje kvaliteta upravljanja kvalitetom je kontinuirani proces profinjenosti, živimo svaki dan.

Veliki asortiman proizvoda

Nudimo širok spektar proizvoda. Od strugač i trvdog materijala do valjka za reguliranje, kod nas ćete uvijek naći pravi proizvod. Naš asortiman proizvoda se stalno proširena i razvijena.

Izvanredna usluga

Naš cilj je da vi postigne vaše ciljeve. Naš cilj je uvijek da se razviju prilagođenu rješenja za vas. Mi čemo to postiči zajedno s vama.